Кличко розповів про те, чим його не влаштовує

Кличко розповів про те, чим його не влаштовує "Свобода"

22.02.13 11:25 0 1316

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко впевнений, що не варто змушувати всіх розмовляти українською мовою.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, пише Українська правда.

"Якщо партії пропонують європейський шлях розвитку України, я впевнений, що з цими партіями ми зможемо співпрацювати в цьому напрямку", - зазначив він.

"Але ми різні, і у нас різні напрямки, я наприклад, не розділяю багато речей, які пропонує "Свобода", що кожен повинен розмовляти українською мовою, що Україна для українців", - заявив Кличко.

Політик уточнив, що "є території, так історично склалося, де говорять російською".

"Якщо людина хоче бути держслужбовцем, він обов'язково державною мовою має володіти, але він , як депутат, є представником громади, і ми не можемо вимагати від нього говорити іншою мовою, він все своє життя говорив російською... Мовне питання 31-ше", - зазначив він.

При цьому Кличко уточнив, що "українською також не володів", бо народився і іншій країні і жив теж в різних краях, але збирається говорити "файною українською".

На закиди, що бізнес братів Кличків розташований здебільшого в Німеччині, значить податки сплачуються саме в ту економіку, він уточнив, що "так сталося, бо не зміг себе реалізувати в цій країні".

Він уточнив, що його компанія буде проводити бої в Україні, "коли українці зможуть платити за квиток на боксерський поєдинок 100-300 тисяч євро".

Експрес онлайн
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комуніст ладен судитися, ...
Наступна новина: Ірина Фаріон: "Вони мають ...

КОМЕНТАРІ