Житомирщина: Не держава повинна працювати на райони, а їхні керівники – на державу

Житомирщина: Не держава повинна працювати на райони, а їхні керівники – на державу

23.02.13 03:04 0 978
Про це зауважив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк 21 лютого під час розширеної колегії департаменту фінансів: «Саме міські голови та керівники районів області повинні контролювати виплату заробітної плати, тому ви і називаєтеся владою на місцях».

До того ж, Олександр Никитюк нагадав присутнім, що «минулого року на засіданні колегії голова облдержадміністрації Сергій Рижук, звертаючись до керівників районів, акцентував на необхідності щоденного контролю за наповненням бюджету. І результат, який ми маємо загалом по області, – позитивний».

Участь у засіданні колегії брали голова обласної ради Йосип Запаловський, директор департаменту фінансів облдержадміністрації, керівники управлінь і відділів фінансів райдержадміністрацій і міських рад.

Олександр Никитюк подякував директору департаменту фінансів облдержадміністрації Ганні Ємченко за конструктивну та плідну співпрацю. Разом із тим, за високий професіоналізм і значний особистий внесок у виконання місцевих бюджетів у 2012 році заступник очільника області нагородив почесними грамотами та грошовими преміями начальника управління фінансів Андрушівської райдержадміністрації Ніну Суботенко, начальника управління фінансів Попільнянської райдержадміністрації Зою Марчук і начальника управління фінансів Ружинської райдержадміністрації Наталію Юркову.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ