Депутати хочуть внести зміни до Регламенту Луцької міської ради VI скликання

Депутати хочуть внести зміни до Регламенту Луцької міської ради VI скликання

23.02.13 08:18 0 1208
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у її роботі взяли депутати Святослав Боруцький, Богдан Шиба, Андрій Осіпов та Тарас Бас.

Першим питанням порядку денного було – «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька у 2012 році». Доповідачем з цього питання була начальник управління економіки міської ради Любов Ковпак. Однак, члени комісії вирішили не заслуховувати її, адже вже ознайомлені з матеріалами та взяли інформацію до відома.

Також депутати підтримали запропонований проекти рішень «Про умови оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Тараса Володимировича» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2010 № 2/12 Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька».

Депутат Андрій Осіпов представив на розгляд присутніх проект рішення «Про внесення змін і доповнень до Регламенту Луцької міської ради VI скликання». Зокрема, він пропонує зменшити час для виступу доповідача з 20 до 10 хвилин. Крім того, пропонує, аби співдоповідач виступав до п’яти хвилин, а заключне слово – до трьох хвилин.

Також Андрій Осіпов пропонує внести зміни до пункту, яким регламентується порядок зняття питання з порядку денного сесії та ще ряд пропозицій.

Крім того, він підготував на розгляд обранців громади проект рішення «Про забезпечення реалізації прав і свобод, передбачених ст.39 Конституції України» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2012 № 35/20 «Про реорганізацію комунальних лікувально-профілактичних закладів охорони здоров'я».

Обговорили члени комісії й питання «Про затвердження правил надання дозволу на тимчасову експлуатацію металевих гаражів у дворах багатоповерхових будинків на території міста Луцька».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку про засідання ...
Наступна новина: У Луцьку відзначатимуть ...

КОМЕНТАРІ