В Луцьку депутати підтримали проект рішення про приватизацію окремих кімнат у гуртожитках на бульварі Дружби народів

В Луцьку депутати підтримали проект рішення про приватизацію окремих кімнат у гуртожитках на бульварі Дружби народів

23.02.13 08:31 0 1249
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту, та енергозбереження. Депутати Роман Бондарук, Василь Гриб, Олена Голєва, Сергій Сівак підтримали проекти рішень з питань про поповнення статутного фонду житлово-комунального підприємства № 2; про передачу житлового будинку № 15 на вул. Кравчука у м. Луцьку на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Кравчука 15» та про затвердження статуту житлово-комунального підприємства № 3 у новій редакції, з яких доповідав директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький. Він також виніс на розгляд депутатів проект рішення про приватизацію окремих кімнат у гуртожитках на бульварі Дружби народів, 2-А, 2-Б, 4-А, 6-А, 6-Б. Члени комісії рекомендували до прийняття сесії міської ради це питання.

Про надання дозволу на відчуження автотранспортного засобу КП «Луцькмістобуд» інформував директор КП «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк. Він запевнив, що для потреб підприємства вистачить одного легкового автомобіля, а продавши той, що в гіршому технічному стані, можна буде частково покращити матеріальний стан підприємства.

Про затвердження правил надання дозволу на тимчасову експлуатацію металевих гаражів у дворах багатоповерхових будинків на території міста Луцька інформував заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас. Попередньо працювала робоча група, яка виявила без відповідних документів 900 гаражів у дворах будинків. Лише 10 відсотків їхніх власників мають пільгу, що дає право встановлювати гараж біля будинку. Проект рішення, який підтримала комісія, передбачає, що усі решта повинні сплачувати кошти до міського бюджету за використання загальної території. Це рішення не стимулюватиме лучан до встановлення в дворах металевих «черепашок» без особливої потреби.

Депутати взяли до відома інформацію директора «М. Ж. К.» ЛТД Валерія Ковалюка про фінансово-господарський стан товариства «М. Ж. К.» ЛТД.

також засідатиме комісія з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, яка розгляне ряд профільних питань, що пропонуватимуться до порядку денного 38-ї сесії.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відзначатимуть ...
Наступна новина: На Волині працює «телефон ...

КОМЕНТАРІ