На Волині ковельский професійний ліцей відтепер з енергозберігаючими технологіями

На Волині ковельский професійний ліцей відтепер з енергозберігаючими технологіями

23.02.13 09:08 0 1253
Котельне господарство Ковельского професійного ліцею відтепер з енергозберігаючими технологіями. Тут встановили нові твердопаливні котли виробництва ТОВ «Волинь-Кальвіс», що дають змогу суттєво заощаджувати. Завдяки хорошій тепловіддачі та правильному використанню, за висновками спеціалістів, ці котли зекономлять ліцею 15-20% державних коштів, що передбачені на оплату енергоносіїв.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук у супроводі свого заступника Віталія Карпюка та директора ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолія Понікарчука ознайомився з роботою оновленого котельного господарства.

Борис Клімчук подякував керівництву навчального закладу та представникам бізнесу, які інвестували кошти в облаштування котельні: «Вони показали хороший приклад приватно-державного партнерства для інших, на якому постійно наголошує Президент України Віктор Янукович. І так – правильно».

Довідково: у Ковельскому професійному ліцеї учні на базі неповної середньої освіти здобувають такі професії: токар; фрезерувальник, електрогазозварник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, перукар-манікюрниця, виготовлювач художніх виробів з лози, кравець; вишивальниця, газозварник, монтажник санітарно-технічних систем слюсар з ремонту автомобілів.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині розроблять ...

КОМЕНТАРІ