У Житомирі привітали захисників Вітчизни

У Житомирі привітали захисників Вітчизни

23.02.13 09:46 0 1237
У Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги відбулось урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди Дня захисника Вітчизни. Участь у заході взяли голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, перший заступник міського голови Житомира Галина Семенець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних установ та організацій, ветерани ВВВ, військової служби, військовослужбовці Житомирського гарнізону, воїни-інтернаціоналісти, представники громадських організацій та ЗМІ.

Від учасників урочистих зборів було покладено квіти до Монумента Слави. Багатьох ветеранів війни та військової служби було нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації, обласної та міської рад, серед яких розпорядженням голови обласної державної адміністрації Сергія Рижука за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня захисника Вітчизни нагороджено Почесною грамотою Олексія Кіма, Олександра Івашка, Андрія Іваницького. Орденом за заслуги третього ступеня нагороджено Миколу Корнійчука. Розпорядженням голови обласної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, за зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня захисника Вітчизни нагороджено грамотою обласної ради Миколу Возного, Юрія Вітюка, Почесною грамотою нагородили Анатолія Мовчана, Олександра Лиманця.

Із вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко: «У всі часи святим обов’язком було вміння захищати рідну землю. Ми повинні шанувати тих, хто обороняв нашу Батьківщину у воєнні роки, поважати тих, хто гідно несе цей святий військовий обов’язок Обласна влада підтримує всенародне свято – День захисника Вітчизни».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині розроблять ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ