Землевпорядники Рівненщини проведуть роботи з оновлення нормативної грошової оцінки земель у 103 населених пунктах

Землевпорядники Рівненщини проведуть роботи з оновлення нормативної грошової оцінки земель у 103 населених пунктах

23.02.13 11:01 0 1295
Первинну грошову оцінку проведено у всіх 1027 населених пунктах області, що становить 100% від їх загальної кількості.

На в області проведено повторну грошову оцінку по 742 населених пунктах, що складає 72 % від їх загальної кількості на площі майже 146 тис.га та вартістю робіт близько 3 млн.грн.

В цьому році заплановано провести повторну нормативну грошову оцінку земель населених пунктів, зокрема: Березнівського – 8 н.п., Дубенського – 36 н.п., Зарічненського - 1 н.п., Здолбунівського- 1 н.п., Рокитнівського 4 н.п., Сарненського - 52 н.п. районів та м.Рівне. Вартість вказаних робіт про кошторису складає майже 640 тис.грн.

Роботи з проведення повторної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів проводяться за кошти бюджетів місцевих рад та за рахунок коштів, що надійшли від втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Грошова оцінка є безпосередньою підтримкою ринку землі та дає можливість органам місцевого самоврядування у районах забезпечити необхідну основу для формування фінансово-економічної бази місцевого самоврядування за рахунок впровадження плати за землю. Платежі за землю є потужним і надійним джерелом наповнення місцевих бюджетів – наголосила начальник ГУ Держземагентства у Рівненській області - С.К. Богатирчук-Кривко

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у Стрию ...
Наступна новина: На Рівненщині «Волинський ...

КОМЕНТАРІ