На Рівненщині розпочала роботу заключна місія Світового банку з питань впровадження проекту  щодо видачі актів на землю та розвиток кадастру.

На Рівненщині розпочала роботу заключна місія Світового банку з питань впровадження проекту щодо видачі актів на землю та розвиток кадастру.

23.02.13 15:42 0 1313
В Україні розпочала роботу заключна місія Світового банку з питання впровадження проекту «Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру». Голова Держземагентства України Сергій Тимченко під час зустрічі з іноземними експертами на чолі з Малкольмом Чаілдерсом зазначив, що завдяки неухильному дотриманню плану, заходи проекту виконуються чітко у визначені терміни.

Експерти Світового банку перевіряють хід виконання робіт на завершальній стадії впровадження проекту. Представники Світового банку під час місії ознайомляться, у тому числі безпосередньо у районах та областях, з нововведеннями Національної кадастрової системи, ходом реєстрації земельних ділянок, наданням виписок громадянам, функціонуванням серверних та іншого обладнання, придбаного в рамках проекту.

Проект, який започатковано у 2004 році, завершується 30 квітня 2013 року, тобто на цей момент його цілі будуть повністю досягнуті, недоліки усунені, а кошти використані ефективно.

За результатами роботи останньої місії експерти Світового банку нададуть заключні висновки про хід впровадження проекту “Видача державних актів на право власності на землю в сільській місцевості та розвиток системи кадастру”.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині власникам ...
Наступна новина: Віце-прем’єр-міністр ...

КОМЕНТАРІ