На Тернопільщині покупець ще не донесла додому куплене за безцінь печиво, а злодій вже встиг пропити виручені гроші

На Тернопільщині покупець ще не донесла додому куплене за безцінь печиво, а злодій вже встиг пропити виручені гроші

23.02.13 16:57 0 1262
Злодій вже встиг пропити виручені гроші

Крадія чотирьох ящиків печива співробітники підрозділу міліції швидкого реагування «Беркут» затримали оперативно. Проте злодієві вистачило часу, аби не лише продати поцуплений товар, а й пропити виручені кошти. Власники торгової ятки щойно отримали товар і ще не встигли розвантажити його, як чотири ящики з солодким печивом кудись загадково зникли. Не гаючи часу, під¬приємці звернулися до правоохоронців. В цей час поблизу місця злочину службу несли бійці спецпідрозділу «Беркут». Вони й прибули на виклик.

Злодія вдалося затримати оперативно. Проте вилучити у нього крадений товар не вдалося. Адже зловмисник вже встиг продати поцуплене печиво. За чотири ящики солодощів він вторгував у якоїсь жінки п’ятдесят гривень. Покупець спокусилася на низьку ціну, адже реальна вартість товару у чотири-п’ять разів вища. Товар у тернополянки міліціонери вилучили, а от гроші, які вона заплатила, горе-зловмисник встиг уже пропити.

У житті 33-річного уродженця Підволочиського району цей кримінальний вчинок не перший. Молодий чоловік уже двічі вислуховував вироки судів. На Київщині його притягували до відповідальності за вчинення шахрайських дій, а у Тернопільському міськрайсуді був засуджений за крадіжку. Проте в обох випадках з лави підсудних за ґрати не потрапляв – обходилося штрафами та умовними термінами. Хтозна, чи тепер залишиться на волі.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ