Чернівці: Французькі школярі завітали до Ратуші

Чернівці: Французькі школярі завітали до Ратуші

23.02.13 17:53 0 1226
Делегація з 37-и французьких школярів та вчителів ліцею Сан-Жозе міста Марвежаль відвідала з екскурсією Чернівецьку міську раду. Заступник міського голови Олександр Паскар з питань діяльності виконавчих органів міської ради показав гостям сесійну залу і поспілкувався з майбутніми соціальними працівниками французькою. Гості жваво ділилися враженнями про Україну і з цікавістю розглядали портрети колишніх бургомістів та керівників міста.

Олександр Паскар презентував школярам путівники нашим містом і книгу з фотографіями визначних місць і пам’яток Чернівців. А керівник французької делегації Жан-П’єр Веляско віддячив заступнику міського голови вишуканим подарунком.

Французькі школярі приїхали на Буковину за програмою обміну, у якій протягом багатьох років бере участь чернівецька гімназія №3. За кілька днів вони встигли з’їздити до центру реабілітації інвалідів при Свято-Вознесенському Банченському монастирі, Хотинського дитячого будинку-інтернату і багатодітних родин області. У Чернівцях вони відвідали резиденцію ЧНУ та побачили інші культурні пам’ятки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині справи ...
Наступна новина: Дрогобич: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ