На Тернопільщині співробітники ДАІ одними з перших приходять на допомогу водіям, яких негода застала в дорозі

На Тернопільщині співробітники ДАІ одними з перших приходять на допомогу водіям, яких негода застала в дорозі

24.02.13 12:05 0 1351
Перепади температури, випадання мокрого снігу значно ускладнюють рух транспорту на автошляхах області. Від складних погодних умов особливо потерпають водіїв, яким доводиться вирушати у дорогу рано-вранці. Через «примхи природи» дорожнє полотно за лічені хвилини покривається снігом, утворюється сніговий накат, внаслідок чого рух транспорту утруднюється.

Особливо складно проїхати «снігові пастки» водіям, які здійснюють великовагові перевезення. Через відсутність на вантажівках ланцюгів проти ковзання, водіям важко подолати навіть незначний підйом, а це, в свою чергу, стає причиною заторів. В подібних ситуаціях співробітники ДАІ одні з перших поспішають на допомогу. Коли проблему не вдається вирішити власними силами, державтоінспектори викликають на місце події тягач, залучають до ліквідації затору працівників дорожніх служб, комунальників, а то й інших учасників дорожнього руху, роблять усе можливе аби відновити рух на проблемній ділянці.

Правоохоронці вдячні тим водіям, які з розумінням ставляться до їх вимог щодо обмеження руху транспорту на складних ділянках автошляхів з метою розвантаження доріг та уникнення заторів, адже мета таких заходів - створення безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ