На Тернопільщині родинні відносини не завадили крадіжці

На Тернопільщині родинні відносини не завадили крадіжці

24.02.13 12:24 0 1281
Чимала сума грошей зникла з будинку жителя села Ковалівка Монастириського району. Хто спокусився на сімсот доларів та три тисячі гривень чоловіку вдалося з’ясувати самотужки, от тільки повернути крадене не зумів. Відтак за допомогою звернувся до працівників районної міліції.

Причетною до крадіжки грошей виявилася 15-річна родичка потерпілого. Дівчинка часто гостювала у дядька. Неповнолітня запримітила, де господарі зберігають гроші. Залишившись наодинці, полізла до сховку. Пощастило неабияк – викрала сімсот доларів та три тисячі гривень. Чужі гроші швидко розтринькала на власні забаганки – купила дорогий мобільний телефон, оновила гардероб.

Пропажу родичі виявили лише через місяць. У крадіжці одразу запідозрили неповнолітню племінницю. Та своєї провини не заперечувала. Батьки дівчини запевнили, що згодом повернуть вкрадені гроші. Та час минав, а обіцянка так і залишилася порожніми словами. За допомогою потерпілий вирішив звернутися до працівників районної міліції. Там відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Тернопіль: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ