Тернопільська область: працівники служби цивільного захисту вдосконалювали навики рятувальних дій на водоймах у зимовий період

Тернопільська область: працівники служби цивільного захисту вдосконалювали навики рятувальних дій на водоймах у зимовий період

24.02.13 13:01 0 1236
21 лютого працівники служби цивільного захисту Козівського району провели показове планове заняття на тему: «Способи рятування людей, які провалились під лід». Навчання відбулось на виконання плану основних заходів цивільного захисту Козівського району.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій вдосконалювали свої уміння та навички щодо проведення рятувальних дій на водоймах у зимовий період. Вони демонстрували можливі способи рятування людей, які опинились в крижаній воді, а також спільно з працівниками швидкої допомоги відпрацьовували вміння надання постраждалим домедичної та першої медичної допомоги.

За навчаннями спостерігали посадові особи райдержадміністрації та учні старших класів місцевих загальноосвітніх шкіл. Тренування рятувальників, що супроводжувались професійними коментарями фахівців, дозволили дітям закріпити на практиці знання, раніше отримані на уроках з безпеки життєдіяльності.

Такі ж навчання 21 лютого відбулись і в Збаразькому районі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: рятувальники ...
Наступна новина: На Рівненщині На ...

КОМЕНТАРІ