У Львівській області двоє десятикласників викрали чуже авто

У Львівській області двоє десятикласників викрали чуже авто

24.02.13 13:57 0 1262
У Львівській області працівники Державтоінспекції спільно з оперативниками карного розшуку затримали двох 16-річних автозлодіїв.

Днями до Радехівського райвідділку міліції звернувся за допомогою 28-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів: цієї ночі хтось викрав його автомобіль «Форд Ескорт». За словами заявника, ввечері він приїхав до Радехова на роботу, залишив авто на узбіччі та пішов на нічне чергування. Коли ж вранці повернувся – машини й слід простиг.

Правоохоронці вирушили на пошуки зловмисників та викраденого авто. Оглянувши місце події, міліціонери почали розпитувати мешканців довколишніх будинків, чи, бува, не бачили чогось підозрілого. Хтось із людей пригадав, що близько півночі біля машини тинялись двоє юнаків у чорних куртках.

Невдовзі інспектори ДАІ розшукали зниклий автомобіль. Його знайшли у полі за містом. Горе-викрадачі проїхали на ньому не більше кілометра – по дорозі чуже авто зламалося, тож, після невдалих спроб полагодити його, парубки залишили «Форд» серед поля та «накивали п’ятами».

Згодом міліціонери затримали і самих автокрадіїв. Ними виявилися двоє десятикласників.

Школярі у вчиненому зізналися та розповіли, що їм терміново знадобився автомобіль, аби вразити знайомих дівчат. Втім, добратися до кінцевого пункту призначення горе-кавалерам таки не пощастило – по дорозі крадене авто зламалося, тож на побачення довелось добиратися пішки.

Вже відомо, що в обох парубків і раніше були проблеми із законом – їх судили за крадіжки.

Наразі триває досудове розслідування.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: У планах волинської влади ...

КОМЕНТАРІ