У планах волинської влади на поточний рік – комплексна розбудова сільської інфраструктури

У планах волинської влади на поточний рік – комплексна розбудова сільської інфраструктури

24.02.13 14:16 0 1477
«Волинь є лідером в державі з впровадження аграрних реформ. Ми маємо хороші напрацювання і високі показники розвитку сільського господарства. Інші регіони переймають досвід Волині, а Уряд на основі наших результатів роботи ініціює загальнодержавні програми», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час зустрічі з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, яка відбулась на базі санаторію «Лісова пісня» у смт Шацьк.

 

«Наголошу вкотре, у пріоритеті влади – комплексна розбудова сільських територій. Упродовж трьох років ми створюємо сприятливі умови для агробізнесу, адже це – наш шанс потрапити до Європи. Нашу ініціативу підтримали і народні обранці від Волині», - відзначив він.

 

«Наші обласні програми підтримки сільського господарства, які вже себе зарекомендували, й надалі працюють для людей. Вчора, на сесії облради, депутати проголосували за 27 програм АПК. На їх реалізацію в обласному бюджеті передбачено близько 20 млн грн. Люди отримають компенсацію за посіяне жито або ж селекційно-племінну роботу, доїльні апарати. Сільські ж ради залужать землі, - зазначив Борис Клімчук.

 

Голова облдержадміністрації, інформуючи про наміри та завдання-2013, також акцентував на створенні нових робочих місць, особливо на селі; доступності та підвищенні якості медичних послуг, розвитку вугільної галузі, завершення усіх підготовчих робіт у реформуванні земельних відносин.

 

Учасниками тижневого навчання були: керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, представники профільних районних та обласних управлінь, фахівці з Київської області, Мазовецького воєводства Республіки Польща та Брестської області Республіки Білорусь. Обговорювали новації податкового, пенсійного, трудового та екологічного законодавства, а також йшлося про дотримання вимог при веденні сільськогосподарського виробництва. У свою чергу, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк розповів про перспективи розвитку агропромислового розвитку.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

.

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: Графіка – ...

КОМЕНТАРІ