На Волині та Івано-Франківщині два «Фольксвагени» потрапили під поїзд

На Волині та Івано-Франківщині два «Фольксвагени» потрапили під поїзд

25.02.13 09:33 0 1191
На території Львівської залізниці водії двох автомобілів нехтуючи правилами дорожнього руху через залізничні переїзди скоїли два ДТП. Так, до чергової частини Волинського лінійного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на неохороняємому залізничному переїзді 359 кілометру перегону Ковель – Любитів, при справній звуковій сигналізації 30-річний житель міста Ковель, керувавши вантажним мікроавтобусом «Фольксваген» здійснив зіткнення з електровозом. В результаті зіткнення водій авто отримав травми. Того ж дня, поблизу станції Карапчів, Львівської залізниці, що у Івано-Франківській області на охороняємому переїзді та справній звуковій сигналізації теж сталося ДТП. Житель Глибоцького району Чернівецької області керувавши легковим автомобілем «Фольксваген» скоїв зіткнення з поїздом сполученням «Сторожинець –Чернівці».

В обох випадках водії автомобілів нехтували правилами дорожнього руху. Добра, що цього разу обійшлося без потерпілих, затримка руху поїзда була мінімальною.

Працівники транспортної міліції вкотре нагадують, дотримання правил дорожнього руху – запорука збереження життя та здоров’я громадян. Крім того, хочеться нагадати, що Верховна Рада посилила адміністративну відповідальність за порушення правил руху через залізничні переїзди. Так за порушення правил руху при переїзді через залізничний переїзд передбачено штраф від 20 до 25 неоподатковуваних податком мінімумів. Виїзд на залізничний переїзд особою у випадках, коли рух через переїзд заборонено, тягне за собою стягнення штрафу з водія від 50 до 70 неоподатковуваних податком мінімумів з можливим оплатним вилученням транспортного засобу. Також за це порушення можуть позбавити водійських прав від 6 місяців до 1 року, або ж - адмінарешт від 10 до 15 діб.

Тому, перед проїздом через залізничний переїзд обов’язково переконайтесь чи не загрожує небезпека під час проїзду. Адже доля секунди чи хвилини може зберегти життя не тільки водіям авто, а й людей, які знаходяться у залізничному транспорті.

Михайло Мельник

підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Городенківський район: ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ