На Івано-Франківщині 19-річна дівчина організувала наркопритон разом із колишніми однокласниками

На Івано-Франківщині 19-річна дівчина організувала наркопритон разом із колишніми однокласниками

25.02.13 09:52 0 991
16 лютого працівники служби боротьби із незаконним обігом наркотиків затримали 19-річну дівчину, яка неодноразово влаштовувала нарко-вечірки у себе вдома.

Закінчивши школу, приятелі організували своє життя хто як міг: хтось вступив до вищого навчального закладу, хтось влаштувався на роботу. Молоду жительку Надвірнянського району, вочевидь, не цікавили всі ці нудні атрибути дорослого життя. Їй сподобалися посиденьки із колишніми однокласниками за викурюванням канабісу.

Дівчина радо приймала у себе приятелів, які, повернувшись з навчання та роботи, поспішали до подруги викурити чергову дозу наркотику.

Звісно, міліція швидко дізналась про цей наркопритон. Тим більш, раніше громадянка уже притягувалась до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Потрапивши до помешкання дівчини, правоохоронці застали немалу компанію молодих людей. На столі стояли одразу три пристрої для викурювання марихуани та шість паперових згортків із залишками цієї наркотичної отрути. В одного із приятелів було вилучено 5 г канабісу.

За фактом організації та утримання місця для незаконного вживання наркотичних засобів розпочато кримінальне провадження. Правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині та ...
Наступна новина: Прикарпатський факультет ...

КОМЕНТАРІ