Прикарпатський факультет чекає на абітурієнтів

Прикарпатський факультет чекає на абітурієнтів

25.02.13 10:11 0 1395
Прикарпатський факультет Львівського державного університету внутрішніх справ розпочинає цьогорічну кампанію з набору абітурієнтів для вступу за рахунок видатків державного бюджету в межах чисельності, обумовленої ліцензією та Міністерством внутрішніх справ України, та на умовах договорів із фізичними (юридичними) особами.

Міліцейський навчальний заклад, який бере свій початок із 1956 року і має славну історію та традиції, повернувся в Івано-Франківськ після річної перерви, пов’язаної з ліквідацією Прикарпатського юридичного інституту. Відновити навчання на його базі вдалося спільними зусиллями Івано-Франківської облдержадміністрації і ректора Львівського державного університету внутрішніх справ Михайла Цимбалюка. Цю ініціативу підтримав міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, який побував тут у березні 2012 року.

Виступаючи перед науково-педагогічним складом, курсантами та студентами з нагоди складання першокурсниками Присяги працівника органів внутрішніх справ, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк сказав, що міліцейський навчальний заклад має надзвичайно важливе значення для Івано-Франківська та області, бо його випускники завжди відзначалися професійністю. Ректор Львівського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор, генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк зауважив, що навчальний заклад має добрі перспективи, адже планується повернути до роботи більше трьохсот викладачів і працівників допоміжного персоналу, що стане певним внеском в соціально-економічний розвиток прикарпатського краю.

до складу Прикарпатського факультету входять чотири кафедри, на яких працюють висококваліфіковані науковці та педагоги. До послуг курсантів і студентів – сучасна навчально-матеріальна база: чотири навчальні корпуси з лекційними залами, аудиторіями, лабораторіями і комп’ютерними класами, оснащеними новітнім обладнанням; криміналістичні полігони; спортивний та медичний комплекси; два стрілецькі тири; загальна та спеціальна бібліотеки з книжковими фондами наукової, спеціальної, юридичної та художньої літератури (понад 40 тис. примірників), функціонує музей історії навчального закладу. У 2007 році закінчено реконструкцію навчально-тренувального центру «Лисець», де здобувають знання і проживають курсанти першого курсу.

Цього року Прикарпатський факультет здійснює набір на підготовку фахівців за рахунок видатків державного бюджету в межах чисельності, обумовленої ліцензією та Міністерством внутрішніх справ України, на денній та заочній формах навчання за освітньо-професійною програмою:

– «бакалавр» за напрямом підготовки «Правознавство» на базі повної загальної середньої освіти; терміни навчання, на денній формі – 4 роки, сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України (профільний), математики або іноземної мови, творчий конкурс (оцінка рівня фізичної підготовки), співбесіда з визначення рівня готовності до навчання і проходження служби в органах внутрішніх справ.

– «бакалавр» за напрямом підготовки «Правознавство» на базі повної загальної середньої освіти; терміни навчання, на заочній – 5 років, сертифікати ЗНО або екзамени з української мови та літератури, історія України (профільний), іноземна мова або математика.

– «бакалавр» за напрямом підготовки «Правоохоронна діяльність» на базі повної загальної середньої освіти; терміни навчання, на денній формі – 3 роки, сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України (профільний), творчий конкурс (оцінка рівня фізичної підготовки), співбесіда з визначення рівня готовності до навчання і проходження служби в органах внутрішніх справ.

– «бакалавр» за напрямом підготовки «Правоохоронна діяльність» на базі повної загальної середньої освіти, терміни навчання, на заочній – 4 роки, сертифікати ЗНО або екзамени з української мова та літератури, історія України (профільний), екзамен з оцінки рівня фізичноїпідготовки.

На умовах договорів із фізичними (юридичними) особами на денній та заочній формах навчання за освітньо-професійною програмою:

– «бакалавр» за напрямом підготовки «Правознавство» на базі повної загальної середньої освіти, терміни навчання – 4 та 5 років відповідно, сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України (профільний), математики або іноземної мови.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: В. Зуб: «Завдяки ...

КОМЕНТАРІ