На семінарі у Львові обговорили польсько-український проект «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху»

На семінарі у Львові обговорили польсько-український проект «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху»

25.02.13 10:48 0 1033
22 лютого 2013 року в Національному університеті ім. Івана Франка відбувся семінар польсько-українського проекту «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху». Участь даному заході від Львівської облдержадміністрації взяв начальник управління міжнародного співробітництва Лев Захарчишин.

На семінарі було представлено основні засади та поточні результати роботи згаданого проекту. Як повідомив Лев Захарчишин, Проект реалізується в рамках Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і зорієнтований на створення інноваційного туристичного продукту – шляху Гео-Карпати, заснованого на умовах врівноваженої туристики і збереження природної спадщини прикордонних регіонів Польщі та України.

Окрім цього, даний Проект також створює можливості для безкоштовної промоції існуючих туристичних принад в прикордонних регіонах Карпат.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В. Зуб: «Завдяки ...
Наступна новина: Рівненщина: фахівцями ГУ ...

КОМЕНТАРІ