Здолбунівський район: рятувальники звільнили із снігових заметів   10 легкових автомобілів

Здолбунівський район: рятувальники звільнили із снігових заметів 10 легкових автомобілів

25.02.13 11:26 0 2041
23 лютого о 23:45 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №18 міста Здолбунів, почали надходити повідомлення про допомогу від водіїв легкових автотранспортних засобів, які через несприятливі погодні умови потрапили у снігові затори, неподалік села Кунин Здолбунівського району. На місце події відразу було направлено пожежно-рятувальний автомобіль. Рятувальники відбуксирували два легковика на автотрасу. У цей час, поблизу села Півча, пожежним автомобілем місцевої пожежної команди смт. Мізоч із півметрових снігових переметів було звільнено 6 легкових автомобілів та два трактори.

Тієї ж ночі, близько другої години, до здолбунівських працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення, що поблизу села Борщівка у сніговуому полоні знаходяться два легкових автомобіля марки ЗАЗ і ВАЗ у одному із яких знаходяться двоє малолітніх дітей. Негайно до місця пригоди виїхали два спецавтомобіля рятувальників. Проте через сильні снігові перемети дістатися до заблокованих автівок не було можливості. Начальником чергової варти було прийнято рішення діставатися до людей пішки. Узявши теплі спальні мішки для дітей, рятувальники майже два кілометра, по пояс у снігу добирася до потерпілих. За деякий час п’ятеро дорослих громадян із яких один інвалід та двоє малолітніх дітей було доставлено до рятувальних автомобілів. Усіх потерпілих внаслідок негоди, працівники Держслужби розвезли по домівкам.

Цілодобово координував роботу рівненських рятувальників перший заступник начальник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

PS: В помощь Автолюбителю сайт avtoinfv.ru, де наведені автомобільна електроніка, охоронні пристрої, система запалювання, регулятори напруги та пристрої контролю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: фахівцями ГУ ...
Наступна новина: Тернопіль: Сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ