Хмельницький: рятувальники роз’яснюють громадянам правила поведінки при можливих паводках та підтопленнях

Хмельницький: рятувальники роз’яснюють громадянам правила поведінки при можливих паводках та підтопленнях

25.02.13 12:41 0 1020
21 лютого у Хмельницькому співробітники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуації і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели рейд по місцях можливих підтоплень домоволодінь приватного сектору.

Під час рейду вони роз’яснювали мешканцям приватних будинків, які знаходяться у зоні можливого підтоплення, основні правила безпечної поведінки як у разі загрози ускладнення паводкової обстановки та виникнення повені, а також вручали пам’ятки застережного характеру.

За даними багаторічних спостережень як для Хмельницької області в цілому, так і для обласного центру зокрема, повеневі явища являються більш виключенням, аніж правилом. Проте обізнаність у правилах безпечної життєдіяльності ніколи не буде зайвою для населення.

Приємно було відмітити, що більшість громадян, які проживають у безпосередній близькості до водойм, у достатній мірі знають елементарні правила поведінки з можливим приходом «великої води».

До рейду активно залучилися місцеві засоби масової інформації, які допоможуть акцентувати увагу громадськості на цю проблему.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ