На Тернопільщині крадіжки стали способом заробітку

На Тернопільщині крадіжки стали способом заробітку

25.02.13 17:41 0 1048
Навідатися у гості до односельчан вирішив житель села Богданівка Підволочиського району. Тільки пішов туди пізно ввечері, коли господарів не було вдома.

Із заявою про крадіжку до працівників Підволочиського райвідділу міліції звернулася жителька села Богданівка. Жінка повідомила, що хтось поцупив з її будинку побутову техніку. За підрахунками заявниці злодій виніс добра майже на три тисячі гривень. Зловмисник проник до житла, розбивши вікно.

Під час огляду місця злочину та з’ясування всіх обставин, в поле зору міліціонерів потрапив сусід потерпілої. І, як з’ясувалося, недаремно - він дійсно виявився причетним до крадіжки з будинку. Під час обшуку його помешкання міліціонери знайшли викрадені речі – телевізор, фен, швейну машину, DVD-плейєр, праску.

39-річний чоловік вже не вперше порушує закон. Обравши крадіжки, як спосіб заробітку, він тричі відбував покарання в місцях позбавлення волі. А, покидаючи стіни в’язниці, знову брався за протиправне.

Міліціонери перевіряють причетність затриманого й до інших подібних злочинів. Зловмисник арештований, йому інкримінуються діяння, передбачені ч. 3 ст. 185 КК України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: Сергій Надал ...
Наступна новина: Полонський район: з ...

КОМЕНТАРІ