Валентин Хоптян вручив Олені Підгрушній надгрудний знак «Честь і слава Тернопільщини»

Валентин Хоптян вручив Олені Підгрушній надгрудний знак «Честь і слава Тернопільщини»

25.02.13 18:56 0 1305
Керівник області Валентин Хоптян привітав Олену Підгрушну з перемогами на Чемпіонаті світу з біатлону, який відбувся в Чехії, а також вручив нагороду «Честь і слава Тернопільщини».

«Вітаючи з такими великими нагородами, хочу зазначити, що я зробив подання до Президента нашої держави на відзначення «Орденом княгині Ольги», - зауважив Валентин Хоптян.- від імені облдержадміністрації вручаю тобі нагороду нашої області «Честь і слава Тернопільщини» І ступеня».

«Було великою радістю коли ми взнали, що наша землячка Олена Підгрудна встала чемпіонкою світи з біатлону, - сказав Валентин Хоптян. – Це значна подія не тільки для Тернопільщини, а й для всієї України. Адже не кожного року ми можемо похвалитися, що наші спортсмени завойовують такі високі нагороди».

«Олено Михайлівно, ви дійсно прославили не тільки наш краї, а й усю нашу державу, - наголосив керівник області, звертаючись до біатлоністки. – Дякуємо тобі за важку працю, а також тренерам, які роблять усе можливе щоб наші спортсмени вигравали такі нагороди».

Також Валентин Хоптян пообіцяв чемпіонці, що обласне керівництво посприяє у відновленні та оновленні матеріально-технічної забезпечення навчально-спортивної бази з біатлону «Колос».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підведені підсумки ...

КОМЕНТАРІ