Кам'янець-Подільський: рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

Кам'янець-Подільський: рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

25.02.13 23:56 0 1077
18.02.2013 о 08:40 до оперативно-рятувальної служби м. Кам'янець-Подільський поступило повідомлення про пожежу в квартирі 47 по вулиці Червоноармійська, 34. Негайно до місця пожежі було направлено черговий караул 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Кам'янець-Подільський в складі двох відділень.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій утворили 2 ланки газодимозахисної служби та негайно приступили до гасіння пожежі.

Процес гасіння пожежі ускладнювали сильна задимленість та висока температура, а також захаращеність квартири речами домашнього вжитку.

Завдяки професійним діям рятувальників та злагодженій роботі служб взаємодії пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Пожежу локалізовано о 8:57 та повністю ліквідовано о 09:07.

До гасіння пожежі залучалося 11 чоловік особового складу Держслужби з надзвичайних ситуації, 2 одиниці пожежної техніки, та служби взаємодії – міліція, аварійна газова служба та РЕМ.

Координацію дій здійснювала мобільна оперативна група на чолі з начальником 2 державного аварійно-рятувального загону Територіального управління МНС у Хмельницькій області полковником служби цивільного захисту Віктором Муринцем.

Постраждалих та загиблих на пожежі не було.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Служба цивільного захисту

в Кам'янець-Подільському районі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обрали голову союзу ...

КОМЕНТАРІ