В Чернівцях нагородили ветеранів з нагоди Дня захисника Вітчизни

В Чернівцях нагородили ветеранів з нагоди Дня захисника Вітчизни

26.02.13 00:33 0 1140
Урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни відбулися 22 лютого, в міському палаці культури. Зі святом їх привітали секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, а також представники крайової влади та голова міської ради ветеранів війни, праці і збройних сил Павло Бажерін. Захід супроводжувався виступом Народного хору ветеранів Великої Вітчизняної війни «Пам’ять».

«Військова служба є школою справжніх чоловіків, адже вона формує в людях відповідальність, надійність та патріотизм, – зазначив Віталій Михайлішин, вітаючи ветеранів Великої Вітчизняної війни. – Висловлюю вам глибоку подяку за мужність, відвагу в ім’я миру і нашого майбутнього.»

Опісля привітальних слів Віталій Михайлішин вручив за мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів, зміцнення обороноздатності та безпеки Батьківщини «Захиснику Вітчизни» ветеранам військової служби: Володимиру Вовку, Віктору Трофименку і Валентину Непосєдову. Також було вручено почесні грамоти та грошові винагороди.

На завершення відбувся традиційний святковий концерт за участю ветеранських творчих колективів та аматорів Центрального міського палацу культури.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обрали голову союзу ...
Наступна новина: Чернігівська міськрада ...

КОМЕНТАРІ