За вбивство чоловіка жінка отримала п'ять років ув'язнення

За вбивство чоловіка жінка отримала п'ять років ув'язнення

26.02.13 01:30 0 1020
Не рідко трапляються випадки, коли люди, які колись так розуміли один одного та збудували сім’ю, згодом розлучаються. Проте нові відносини також не приносять бажаного щастя, а навпаки горе обом.

Так, жителька Роздільнянського району, розійшовшись із власним чоловіком, швидко знайшла йому заміну та переїхала до чоловіка, який нещодавно втратив дружину. Довго сумувати за минулим життям вони не стали та згодом одружилися.

Чоловік працював фермером та мав у власності сільськогосподарську техніку, якою обробляв орендовані земельні ділянки. Голова сімейства з ранку до ночі працював у полі, а його молода дружина поралася по господарству, але останнім часом вона стала прикладалася до пляшки та досягнувши потрібної кондиції ставала дуже агресивною.

Одного дня чоловік повернувся з роботи раніше ніж за звичай та застав дружину з сусідом, які, перебуваючи вже напідпитку, дуже мило розмовляли. Він і раніше підозрював, що дружна йому зраджує, але постійно відкидав подібні думки, як говорять, «не спійманий, не крадій». Обурений чоловік почав з’ясовувати, що коїться за його відсутності. Не дочекавшись виправдань, він вдарив дружину декілька разів по обличчю. Войовнича жінка почала чинити йому опір та відштовхнула чоловіка від себе. Не втримавшись на ногах, чоловік впав та вдарився головою об стілець. Цей удар виявився для нього фатальним.

Вирішивши уникнути відповідальності за смерть чоловіка, жінка витягла його бездиханне тіло на город та спалила у соломі. Через декілька днів жінка попрямувала до райвідділу міліції та сповістила про зникнення чоловіка. Намагаючись викликати співчуття, жінка охоче запевняла працівників міліції про палку любов до свого чоловіка. Однак розповіді жінки обернулися проти неї та вона стала основною підозрюваною, а згодом правоохоронці довели її провину. «Любляча дружина» зізналася у скоєному, проте виправдовувала себе тим, що не хотіла його вбивати, а сталося це випадково.

Розглянувши справу, Роздільнянський районний суд визнав жінку винною у скоєнні злочину передбаченого ст.119 Кримінального кодексу України «вбивство з необережності» та призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Відділ зв’язків із громадськістю

ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зборівський район: ...
Наступна новина: У Житомирі відкрився 8-й ...

КОМЕНТАРІ