У 2013 році Білорусь та Львівщина розвиватимуть співпрацю у виставковій діяльності

У 2013 році Білорусь та Львівщина розвиватимуть співпрацю у виставковій діяльності

26.02.13 02:26 0 1027
З метою активізації розвитку торговельно-економічного співробітництва між Республікою Білорусь та регіонами України, а також розширення прямих контактів між діловими колами Білорусі та Львівщини, Посольство України в Республіці Білорусь надіслало на адресу облдержадміністрації календар закордонних, міжнародних і республіканських виставок/ярмарків, що будуть організовані на території Білорусі у 2013 році (натисніть для завантаження).

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, співпраця у виставковій діяльності між нашими країнами відіграє важливу роль у зміцненні внутрішньої та зовнішньої торгівлі, пропаганді нових технологій і нових видів продукції. Також це стимулює закріплення позитивних структурних змін в економіці, сприяє науково-технічному та технологічному оновленню вітчизняного виробництва.

Окрім цього, участь бізнес-структур областей у спільних виставкових заходах сприятиме покращенню взаємовигідних економічних зв’язків, відкриє нові можливості для розширення та зміцнення співробітництва між нашими регіонами.

Ватро також зазначити, що експорт товарів з Республіки Білорусь до Львівської області у 2012 році склав 551208.5 тис, дол. США, а імпорт львівських товарів до Білорусі – 53967.5 тис, дол. США.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині затримали ...

КОМЕНТАРІ