В Луцьку провели футбольний турнір

В Луцьку провели футбольний турнір

26.02.13 09:10 0 1235
23-24 лютого у Спортивному комплексі «Арена Спорт» вирували дитячі спортивні емоції. Старшокласники 9-11 класів вели боротьбу за головний трофей змагань який для них організували і провели Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області, управління освіти Луцької міської ради, ФК «Волинь» та СОК «Адреналін Сіті».

До змагань були запрошені луцькі загальноосвітні навчальні заклади №№ 4, 7, 22, 23, 24, 25, 26, а також школярі з ЗОШ смт. Торчин.

За регламентом змагань команди були поділені на дві групи по чотири колективи, які зіграли в одне коло кожен з кожним.

Матчі на цьому етапі показали гостру, вольову у тактичному плані цікаву гру усіх за винятком команд. Лише перемоги гарантували вихід для двох кращих команд у кожній з груп до фінальної частини змагань.

У групі А, вигравши всі поєдинки, перемогла команда ЗОШ № 23 (вчитель Максим Попко), а другою стала команда НВК № 7 (Ярослав Зварич), яка програла лише переможцю.

У групі В перемогли юнаки з НВК № 26 (Юрій Бортник), а ліцеїсти з НВК № 24 (Віктор Єзерський) з однією поразкою задовільнилися другим місцем у групі.

В першому півфінальному матчі зустрілися команди ЗОШ № 23 і НВК № 24. Переконливу перемогу з рахунком 3:0 здобули ліцеїсти з НВК № 24.

Не менш видовищним був і другий півфінал, в якому зустрілися команди НВК № 7 і № 26. Перемогла команда НВК № 26 з рахунком 3:0.

В бронзовому поєдинку між командами ЗОШ № 23 і НВК № 7 перемогу святкували школярі з ЗОШ № 23 (3:1).

А долю головного призу змагань довелося з'ясовувати у серії післяматчевих пенальті. Основний час гри між навчально-виховними комплексами №26 та № 24 закінчився з нічийним результатом 2:2. А удари з шестиметрової позначки краще виконали гравці школи № 24, які і здобули звання чемпіонів турніру.

Кращим голкіпером змагань став Артур Семенюк з НВК № 24, а приз кращого гравця оргкомітет турніру присудив Дмитру Чарушину з НВК № 26.

Всі команди-учасниці отримали призи від оргкомітету змагань, квитки на футбольний матч «Волинь» Луцьк – «Динамо» Київ та запрошення в кіно від СОК «Адреналін Сіті».

Управління освіти Луцької міської ради

724800, 728058

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бердичів: на пожежі у ...

КОМЕНТАРІ