Борис Клімчук: Якість базової освіти визначає подальшу кар’єру молодої людини

Борис Клімчук: Якість базової освіти визначає подальшу кар’єру молодої людини

26.02.13 11:47 0 1099
Усі 188 студентів колишнього Володимир-Волинського медико-технічного коледжу уже влаштовані на навчання в інші заклади медичного профілю області. Про це під час оперативної наради повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Як я і обіцяв в четвер батькам студентів, їхні діти влаштовані на навчання в три державні комунальні медичні заклади області: Луцька, Ковеля та Ківерців. Ми маємо дозволи на одноразове перевищення обсягу ліцензованих місць у ці вузи. 26 студентів-випускників нормально складуть державні іспити і зможуть працювати в закладах охорони здоров’я. Решта – будуть навчатись за обраними спеціальностями у пристойних закладах, що гарантують високий рівень знань та навичок. Адже якість базової освіти визначає подальшу кар’єру молодої людини», - сказав він.

«Шахраям не місце в українській освіті. Вилучення ліцензії у Володимир-Волинського медико-технічого коледжу лише початок серйозних намірів влади навести порядок в освітній галузі з метою суттєвого підвищення рівня знань молодих спеціалістів. Я щасливий, що такі процеси почали відбуватись в державі, адже освіта – не лише бізнес», - резюмував він.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницькі помічники ...

КОМЕНТАРІ