На Волині ціна соціального хліба буде стабільною, - Борис Клімчук

На Волині ціна соціального хліба буде стабільною, - Борис Клімчук

26.02.13 14:25 0 1277
На Волині ціна соціального хліба буде стабільною, - констатував голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді, після того як голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Гупало озвучив заяву ТзОВ «Волиньторгхліб» щодо наміру підвищення вартості на масові види хліба.

«Підстав для цього немає. У нас - фіксована ціна на борошно Аграрного фонду і для хлібопечення - 2 грн 91 коп. за кілограм», - зазначив він. Крім того Борис Клімчук відзначив, що вартість паливно-мастильних матеріалів на 4% знизилась, а тарифи на електроенергію та газ – без змін.

«Ціна на соціальні сорти хліба жорстко контролюється. Сировини місцевого виробника у нас – вдосталь. Нехай «Волиньторгхліб» купує дешеве та якісне волинське борошно», - резюмував голова облдержадміністрації.

До відома, у січні ц.р. проведено розподіл борошна, виробленого із зерна регіонального страхового запасу. 1,85 тис. тонн спрямовано хлібопекарським підприємствам області для виготовлення хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом в області.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ