Волинь отримала 35 млн грн капітальних вкладення

Волинь отримала 35 млн грн капітальних вкладення

26.02.13 17:02 0 1580
Волинь впевнено позбавляється тавра депресивного регіону. За підсумками виконання бюджетів у минулому році вдалося акумулювати в обласній скарбниці 35 млн грн. За словами голови облдержадміністрації, ці кошти спрямують на соціально-економічний розвиток області.

Борис Клімчук на оперативній нараді наголосив, що такого результату вдалося досягти завдяки правильному, ефективному управлінню бюджетним процесом. За підсумками 2012 року вільні лишки є також в бюджетах окремих районів, селищних, сільських рад.

«Грошима треба розумно розпоряджатися. Ефективний менеджмент завжди дієвий – це ми й спостерігаємо нині. Вивільнені ресурси у бюджетах, нехай невеликі, але свої, зекономлені, які можна спрямувати на вирішення нагальних питань – це і є наш результат», - зазначив він.

Разом з тим, Борис Клімчук підкреслює необхідність вкрай виваженого підходу до розподілу вільних коштів: «Помилки - недопустимі. У районах мають добре продумати, на які справи їх спрямувати, не розпорошуватись, а сконцентровано вкластися і досягти цілі».

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ