На Львівщині у Дрогобичі дільничні міліціонери притягнули до адмінвідповідальності понад півтисячі осіб

На Львівщині у Дрогобичі дільничні міліціонери притягнули до адмінвідповідальності понад півтисячі осіб

26.02.13 08:15 0 1287
Зі січня 2013 року станом на дільничні інспектори міліції Дрогобицького міського відділу притягнули до адміністративної відповідальності 550 правопорушників.

До адміністративної відповідальності були притягнуті особи за вчинення таких правопорушень, як насильство у сім’ї, хуліганство, розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв, виготовлення самогону та апаратів для його вироблення, придбання самогону та інших міцних спиртних, дрібні крадіжки, незаконне виробництво, придбання зберігання перевезення наркотичних засобів.

Протягом минулого року дільничні інспектори міліції розкрили 156 злочинів. Тільки за січень 2013 року - 15 злочинів загально кримінальної спрямованості.

Варто відзначити, що забезпечувати правопорядок є одною з основних функцій, покладних на правоохоронців. Це місія, яку виконує кожен міліціонер впродовж всієї служби в органах внутрішніх справ.

Систематично у свої службовій діяльності з охороною громадського порядку стикаються працівники міліції громадської безпеки, зокрема дільничні інспектори міліції. Відповідальність за забезпечення правопорядку на адміністративній дільниці несе дільничний інспектор міліції.

Лише дільничний інспектор оперує даними про територію адміністративної дільниці, її особливості, чисельність місцевого населення, систему доріг, розташування підприємств установ, організацій.

У сільській місцевості дільничні інспектори міліції володіють інформацією про місцезнаходження усіх населених пунктів, фермерських господарств, складів, лісових масивів тощо.

Працюючи наполегливо, правоохоронці встановлюють та виявляють можливі місця збереження наркотичних та психотропних речовин, місця незаконного вирощування, посівів маку чи конопель, місця зберігання і переробки врожаю цих культур, які містять наркотичні речовини.

Величезна відповідальність в організації роботи міліції з охорони громадського порядку покладена насамперед на керівництво міліції громадської безпеки, зокрема, - підполковника міліції Паука Михайла Дмитровича.

Заступник начальника відділу-начальник МГБ Дрогобицького МВ Паук Михайло Дмитрович разом зі своїми підлеглими забезпечує охорону громадського порядку під час проведення зборів, мітингів, демонстрацій, вуличних походів та інших масових заходів.

Під керівництвом начальника сектору дільничних інспекторів Дрогобицького міського відділу міліції капітана міліції Халавки Тараса Івановича протягом минулого року дільничні інспектори Дрогобицького міського відділу міліції притягнули до адміністративної відповідальності 3 881 правопорушників, з них: за статтею 173-2 (насильство в сім’ї) КУпАП - 283 адміністративних протоколів; за статтею 173 (хуліганство) КУпАП - 1359; за статтею 178 (розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв); за статтею 176 (виготовлення самогону та апаратів для його вироблення); за статтею 177 (придбання самогону та інших міцних спиртних) КУпАП-584; за статтею 51 (дрібна крадіжка) КУпАП - 28; за статтею 44 (незаконне виробництво придбання зберігання перевезення наркотичних засобів ) КУпАП – 40.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ