На Львівщині доглядаючи за онукою, чоловік обікрав рідну доньку

На Львівщині доглядаючи за онукою, чоловік обікрав рідну доньку

26.02.13 08:32 0 1154
У Жовківському районі Львівської області чоловік обікрав помешкання рідної доньки. Якби не досвідчені працівники міліції, які викрили зловмисника, жінка ніколи б навіть не подумала, що крадіжку ювелірних виробів скоїв її батько.

У Жовківський райвідділ міліції 22 лютого звернулась 28-річна жителька одного зі сіл району. Жінка повідомила правоохоронців, що невідома особа викрала з її будинку ювелірні прикраси.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники райвідділу міліції встановили особу крадія. Ним виявився 49-річний місцевий житель – батько заявниці. Зокрема, було з’ясовано, що чоловік періодично заходив до своєї доньки, допомагаючи їй доглядати за неповнолітньою дитиною (за своєю онукою).

Сама жінка навіть не підозрювала, хто міг скоїти крадіжку золотих прикрас. Однак, як виявилося, на цей злочин пішов її рідний батько.

Інформацію про вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: під час пожежі у ...
Наступна новина: В Луцьку відключатимуть ...

КОМЕНТАРІ