Львівщина: питання  ремонту доріг області  є першочерговим, – М.Костюк

Львівщина: питання ремонту доріг області є першочерговим, – М.Костюк

26.02.13 10:17 0 1127
Президент України визначив проблематику з ремонтом доріг як такою, що  потребує кардинальних змін, – на цьому 25  лютого під час апаратної наради наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

«Десятки звернень від мешканців області, вся критика, яка лунає в сторону влади, стосується ремонту доріг. Тому нам перш за все необхідно  презентувати технологію ремонту доріг області,  і крок за кроком  братися за справу», – сказав М. Костюк.

За словами керівника області, технологічна презентація  має бути  двох варіантів. Перший варіант – це більш поглиблена локалізація руйнування доріг, другий – це технологія, яка потенційно є тимчасовою, щоб ліквідувати аварійність, а дорогу готувати під капітальний ремонт або модернізацію.

Керівник області дав доручення службі автомобільних доріг області подати перелік місць, де першочергово буде робитися капітальний або ямковий ремонт доріг, аби  озвучити цей список громадськості та  ЗМІ.

Михайло Костюк також наголосив на необхідності встановити попереджувальні знаки обмеження швидкості на тих ділянках дороги, де  є аварійна ямковість: «На наших дорогах є проблема неконтрольованої швидкості транспортних засобів. Люди не розраховують можливості транспорту і швидкості, від того виникають проблеми пошкодження автомобілів», – сказав М.Костюк.

Голова Львівської ОДА  дав доручення Службі автомобільних доріг опрацювати критичні ділянки щодо обмеження  швидкості руху автотранспорту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на ...
Наступна новина: Новоград- Волинський: ...

КОМЕНТАРІ