Львівщина співпрацюватиме зі Швецією

Львівщина співпрацюватиме зі Швецією

26.02.13 11:10 0 1080
25 лютого, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації  Богдан Матолич провів робочу зустріч із заступником голови Посольства Швеції в Україні Мортеном Енбергом.

Під час зустрічі Богдан Матолич зазначив, що Львівщина зацікавлена у взаємному обміні досвідом щодо діяльності та розвитку малих та середніх сільськогосподарських виробників, оскільки зазначений сектор є одним із пріоритетних напрямків подальшого розвитку економіки Львівщини.

У ході розмови сторони обговорили можливості розвитку співробітництва між Львівщиною та Швецією, серед них: альтернативні джерела енергії та енергозбереження, сільське господарство, текстильна промисловість, машинобудування та туризм.

Також було  досягнуто домовленості щодо участі представників шведських підприємств у Львівському інноваційному форумі, який відбудеться на початку червня 2013 року.

Богдан Матолич та Мортен Енберг в ході зустрічі погодили можливість проведення в червні 2013 року у Львові зустрічей потенційних бізнес-партнерів із Львівської області та Швеції.

Заступник голови посольства Швеції в Україні пообіцяв посприяти у поширенні інформації про рекреаційно-туристичний потенціал Львівщини серед шведських туристичних агенцій.

Також сторони підтримали ініціативу щодо проведення у Львові днів Швеції (востаннє таких захід проходив у Львові 2 роки тому).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ