А.Садовий про новий спорткомплекс на Сихові: «Тут буде створено 110 нових робочих місць»

А.Садовий про новий спорткомплекс на Сихові: «Тут буде створено 110 нових робочих місць»

26.02.13 12:55 0 1189
Рік тому у Львові відбулася церемонія закладення капсули з нагоди початку будівництва нового, найбільшого у місті спортивно-оздоровчого клубу «Sport Life». А вже в березні цього року заплановане його відкриття. Новий спортивно-оздоровчий клуб розмішений на загальній площі майже 6000 кв. м.  у новому спортивному комплексі з робочим візитом побував міський голова Андрій Садовий.

— Рік тому тут було поле, лише закладали капсулу. Минув рік і  ми знаходимось у цьому комплексі, який на фінальній стадії. Я думаю, до кінця березня він вже відкриється для львів’ян, де є 6 тисяч квадратних метрів спорту: басейн великий, басейн малий, басейн для немовлят, понад 100 різних тренажерів, деякі з них – найсучасніші в Україні, повністю територія для сквошу. Це не надто відомий вид спорту у Львові, це буде ще одна динаміка. Сихів такого комплексу потребує – такого комплексу на Сихові немає: 6 тисяч м2 спорту – це для Львова топ. — Мене тішить, що це робиться доволі оперативно. Рік часу для такого комплексу – це оперативні темпи.  Мені приємно, що інвестори вклали достатньо великі кошти, це сума більше 60 млн грн., яка інвестована в саму будівлю, в обладнання, в комунікації. Це не держава вкладає у спорт, це інвестор вкладає свої приватні кошти, щоб Львів був більш привабливим в інвестиційному плані, і звичайно, щоб найбільший район міста Львова, Сихівський, мав цей прекрасний заклад спорту. Коли ми говоримо, що треба вести здоровий спосіб життя, що має бути «Стоп Алкопоп», що має бути боротьба з алкоголізмом, то має бути альтернатива – це заняття спортом, щоб у здоровому тілі був здоровий дух. — Для міста позитив у тому, що буде створено 110 робочих місць. Тобто 110 львів’ян отримають роботу з нормальною зарплатою.  І ми додатково отримаємо податки до міської казни. — Андрій Садовий, міський голова Львова

У клубі буде облаштовано 4 тренажерні зали, 3 басейни, у тому числі дитячий та басейн для немовлят, 6 студій для проведення групових програм, у тому числі студія сайклінгу та дитячого фітнесу, 4 сквош-корти, дитячий клуб з розвиваючими та оздоровчими програмам, зала ігрових видів спорту та інше.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині обрано ...
Наступна новина: Буковина: В Управлінні МВС ...

КОМЕНТАРІ