Сарненський район:  вихованці Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат підготували святковий концерт для рятувальників району

Сарненський район: вихованці Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат підготували святковий концерт для рятувальників району

26.02.13 09:05 0 1078
22 лютого директор Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат №1 Надія Мельник запросила до навчального закладу на святковий концерт колектив 14 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області.

Для поважних і завжди бажаних гостей вихованці школи підготували концерт. Зі сцени актової зали діти подарували веселі гуморески, пісні, запальні танці, щирі слова подяки за увагу й турботу про них. Надія Миколаївна привітала усіх присутніх із святом справжніх чоловіків, побажала рятувальникам міцного здоров’я, невтомності у всіх добрих справах, миру та світлого майбутнього. А також від імені усіх вихованців школи висловила щиру подяку керівнику Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини полковнику служби цивільного захисту Володимиру Оглоблі за оперативну допомогу по ремонту пошкодженого даху спального корпусу.

У свою чергу гості привезли для дітей гостинці. Начальник Служби цивільного захисту в Сарненському районі майор служби цивільного захисту Сергій Мосійчук подякував від себе особисто та колективу рятувальників за цікавий концерт і подарував вихованцям школи солодощі. По закінченню святкового дійства рятувальники пообіцяли дітям, що зустрічатимуться частіше і лише по хорошим та приємним подіям. Також усіх учнів було запрошено відвідати пожежно-рятувальну частину, ознайомитися із нелегкими буднями рятувальників та можливостями сучасного спеціального обладнання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ