У Рівному через алкогольне отруєння один чоловік помер, а інший у непритомному стані

У Рівному через алкогольне отруєння один чоловік помер, а інший у непритомному стані

26.02.13 14:37 0 1097
У ніч на 20 лютого медики міської лікарні Рівного госпіталізували двох рівнян з гострою алкогольною інтоксикацією. Один з чоловіків помер у лікарні, а інший, не приходячи до тями, і досі перебуває у вкрай важкому стані. Чоловіки, не розрахувавши власні сили та стан свого здоров’я, вжили надмірну дозу алкоголю, що призвело до сумних наслідків.

Ці два випадки не пов’язані між собою, адже потерпілі між собою не знайомі. Однак історії схожі. О другій годині ночі у Рівному на вулиці Євгена Коновальця у непритомному стані перехожі виявили чоловіка. Лікарі швидкої медичної допомоги попередньо поставили діагноз: гостра алкогольна інтоксикація, який пізніше підтвердили лікарі наркологічного центру. Будь-яких ознак тілесних ушкоджень на тілі не виявлено. Медикам чоловік встиг назвати своє ім’я, на будь-які інші запитання давати відповіді відмовлявся. Вже за годину наркологи констатували смерть пацієнта. Встановити особу чоловіка допоміг мобільний телефон, який був при ньому. Однак спочатку рідні чоловіка не хотіли і чути про його смерть, адже 41-річний Микола щодня приходив додому напідпитку. І для них це не було дивиною.

Уже за годину на вулиці Богдана Хмельницького лікарі «швидкої» підібрали невідомого чоловіка без свідомості. Майже добу він пролежав у лікарні як невідомий. Правоохоронці Рівного встановили особу потерпілого вже під вечір наступної доби. До міліціонерів звернулись рідні, яким хтось нібито розповів про те, що бачили 38-річного Дмитра напідпитку неподалік одного з кафе в Рівному. У вкрай тяжкому непритомному стані рівнянин з гострою інтоксикацією та обширним крововиливом перебуває в міській реанімації. За п’ять днів до тями він так і не прийшов. Наразі за його життя борються лікарі.

– Обидві події внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими проводиться перевірка, – розповідає перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС Іван Лішневець.

Юлія ЗІНЕВИЧ, Рівненський МВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На обліку в управлінні ...

КОМЕНТАРІ