На Рівненщині першість у «Динаміаді» взяла команда УМВС

На Рівненщині першість у «Динаміаді» взяла команда УМВС

26.02.13 15:47 0 1273
У Рівному відбулося нагородження переможців та призерів комплексних спортивних змагань за програмою «Динаміада-2012». У минулому році обласна організація «Динамо» провела вісім змагань з таких видів спорту: плавання, настільний теніс, спортивне рибальство, легка атлетика, міні-футбол, гирьовий спорт, стрільба кульова, волейбол. У цих змаганнях взяло участь близько 400 спортсменів.

Минулий рік, який Президент України проголосив Роком спорту та здорового способу життя, був насичений низкою міжнародних та всеукраїнських заходів. На ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні з п’яти спортсменів, що представляли Рівненську область у складі збірної України, було троє «динамівців». Так, Іван Бабарика зайняв у марафонському забігу 58 місце, Вадим Слободенюк на дистанції три тисячі метрів з перешкодами посів 19-те місце. Найуспішніше виступила спортсмен-інструктор «Динамо» – Ольга Земляк, яка зайняла у складі збірної України четверте місце на дистанції 4х400. Крім того, в минулому році Ольга виборола четверте місце на дистанції 400 м на Чемпіонаті Європи в Гельсінкі та перше в естафеті 4х400. Також варто зазначити, що на даний час восьмеро спортсменів-«динамівців» входять до складу команд України.

За підсумками «Динаміади-2012» на п’єдестал пошани зійшли такі колективи фізичної культури: третє місце – четвертий Територіальний Вузол Урядового зв’язку, друге місце – УМНС у Рівненській області, перше місце посіла команда УМВС у Рівненській області. Варто зазначити, що золоті призери змагань відстоюють свій титул вже втретє.

Крім вище названих спортсменів та команд, варто відмітити ще багатьох «динамівців», які в минулому році показали високі результати.

У Кубку України з кросу Анна Мігель зайняла друге місце дистанція 4000 м; у Чемпіонаті України з легкої атлетики Катерина Карманенко, Михайло Іворук та Олександр Бабарика пробігли марафон на друге, третє і четверте місця відповідно; на Чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное Микола Матвійчук пройшов на п’яте місце; на Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное Микола Матвійчук здобув перше місце, Вадим Ціпам – друге місце; на Чемпіонаті України зі стрільби кульової Оксана Камінська виборола друге місце; на Чемпіонаті України з плавання Катерина Дікіджі здобула перше місце в дистанції на 100 метрів вільним стилем, Марина Кидик зайняла два других місця на дистанціях 400 і 800 метрів вільним стилем, і Микола Романчук – друге місце на дистанції 1500 метрів вільним стилем; на Чемпіонаті світу з гирьовому спорту Олексій Котвінський і Олексій Прохорук вибороли перше і третє місця відповідно.

Спортивні змагання не проходять самі по собі. Там, де є розуміння з боку керівництва відомства, там ця робота проводиться на високому рівні. Належне ставлення до розвитку фізичної загартованості серед підлеглих особового складу та небайдужість до виступів своїх спортсменів – це запорука успіху колективів.

– Хочу окремо подякувати Голові Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України, генерал-майору міліції Василю Івановичу Лазутку за розуміння та підтримку Товариства у сприянні розвитку фізичної культури і спорту в області серед правоохоронних та інших відомств, – зазначив Віктор Каховський заступник голови Рівненської обласної організації «Динамо».

На даний час обласна організація «Динамо» об’єднує 16 колективів фізичної культури області, зокрема УМВС, СБУ, Прокуратура, ДПА, УМНС, Державна пенітенціарна служба, Державна Митна Служба та інші правоохоронні відомства та Збройні Сили та нараховує близько 4700 членів товариства. Рівненська обласна організація футбольно-спортивне товариство «Динамо» України проводить свою роботу відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», сприяє розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підвищенню рівня професійної підготовленості працівників і військовослужбовців.

Рівненська обласна організація ФСТ «Динамо»
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ