Івано-Франківщина: Генерал міліції Олег Сало очолив обласну федерацію самбо

Івано-Франківщина: Генерал міліції Олег Сало очолив обласну федерацію самбо

26.02.13 11:22 0 1085
У Надвірній відбулася звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо, на якій було заслухано звіт про проведену роботу і здобутки спортсменів та обрано нового президента федерації. Ним став начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало.

Начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Мирослав Карабін відзначив, що за підсумками минулого року обласна федерація самбо посіла перше місце серед федерацій неолімпійських видів спорту. Він привітав новообраного президента федерації й побажав плідної роботи, а також подарував йому «Енциклопедію олімпійського спорту». До слова, одним із віце-президентів федерації обрано першого заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції, майстра спорту з боротьби самбо Василя Фелика.

Олег Сало подякував делегатам звітно-виборної конференції за висловлену довіру. «Приємно, що на Прикарпатті спортивне та бойове самбо має такі високі досягнення і добрі традиції, є серйозний тренерський потенціал, – сказав Олег Михайлович. – Тому когось агітувати, закликати до роботи не потрібно. Одним із пріоритетів у діяльності федерації вважаю розвиток дитячо-юнацького спорту. Потрібно задіювати для занять самбо спортивні зали в навчальних закладах, ті, що перебувають у комунальній власності, забезпечувати юних спортсменів формою».

Варто відзначити, що працюючи на посаді начальника УМВС України в Рівненській області Олег Сало, до слова, майстер спорту з боротьби самбо, теж очолював обласну федерацію самбо. Власне, він доклався до її створення, а вже через півроку в спортивній школі займалися більше трьохсот дітей. За короткий час вони виступали на міжнародних змаганнях, демонстрували хороші результати.

Після призначення на посаду керівника прикарпатської міліції на засіданні колегії облдержадміністрації Олег Сало висловив побажання, щоби неповнолітніх правопорушників, які перебувають на міліцейському обліку, залучати до занять спортом. Таким чином підлітків можна відвернути від згубного впливу вулиці.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівці взяли участь у ...
Наступна новина: Чернігів: Наше місто читає!

КОМЕНТАРІ