Івано-Франківщина: Обізнаний –значить озброєний

Івано-Франківщина: Обізнаний –значить озброєний

26.02.13 13:07 0 1231
Водія автомобіля «AUDI-80» інспектор ДПС зупинив на перехресті вулиць Коновальця-Петлюри, що в Івано-Франківську. При перевірці документів сержант міліції запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

При огляді автівки, номер її кузова співпадав із записами в свідоцтві про реєстрацію, а при проведенні перевірки по базі даних «Автомобіль» було виявлено невідповідність. За даними національної бази, цього транспортного засобу взагалі не існувало.

З даного приводу власник нічого не зміг пояснити. Це і не дивно, адже коли він купляв автомобіль на авторинку, не звернувся до Державтоінспекції, щоб перевірити легальність свого придбання. Натомість, покладався на поради друзів. 20-річний юнак безпорадно розводив руками: не думав і не гадав, що подібне може трапитися саме з ним. Його земляк не йняв віри, що так тяжко зароблені на заробітках гроші (понад 5 тисяч у.о.) той можливо, втратив через власну незавбачливість та необережність. На разі автомобіль поміщено на арешмайданчик, з даного приводу проводяться слідчі дії.

Державтоінспекція звертається до тих, хто запланував купівлю автомобіля, завчасно звертатися в органи ДАІ, провести звірку автомобіля по базах даних: «Інтерпол», «Автомобіль», «Угон», щоб не купити «шило в мішку» та не потрапити в конфлікт із Законом.

При купівлі автомобіля Державтоінспекція радить провести перереєстрацію автівки на нового власника.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині через ...

КОМЕНТАРІ