Івано-Франківщина: В обласній філармонії відбувся творчий звіт Тлумацького району.

Івано-Франківщина: В обласній філармонії відбувся творчий звіт Тлумацького району.

26.02.13 16:37 0 1353
В неділю, 24лютого цього року, у приміщенні обласної філармонії відбувся творчий звіт Тлумацького району, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, в якому взяли участь кращі творчі колективи та виконавці мальовничого покутського краю.

На святкове дійство завітали заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, який очолює й конкурсне журі, заступник голови обласної ради Остап Дзеса, голова райдержадміністрації Василь Сенів, голова районної ради Михайло Вишневський, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Нижник, заступники голови райдержадміністрації Олександра Чаплінська та Ігор Серемчук, керівник апарату райдержадміністрації Іван Шкварок.

У фойє обласної філармонії діяла виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва краю, вихованців Тлумацького та Обертинського будинків дитячої та юнацької творчості.

У переповненій залі під час двогодинного святкового концерту глядачі мали змогу не лише насолодитися піснями, музичними і танцювальними номерами, театралізованими дійствами та гуморесками у виконанні кращих аматорів народного мистецтва Тлумаччини, але й з головою поринути у вир фестивального життя району. Глядачам Прикарпаття були презентовані районні фестивалі «Покутська Розколяда», «Запалімо Стрітенську свічу», «Пущення», «Покутська вільха», «Надвечір’я» та інші, а також фрагмент унікального мистецького проекту «Пісенна карта Тлумаччини».Насамкінець від обласної та районної влади учасникам звіту було подаровано пишний кошик квітів. У завершальному слові заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький подякував усім учасникам святкового дійства.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові водій ...
Наступна новина: На Львівщині за минулі ...

КОМЕНТАРІ