Івано-Франківщина: Молодіжна політика на Долинщині

Івано-Франківщина: Молодіжна політика на Долинщині

26.02.13 18:22 0 1166
22-24 лютого 2013 року у монастирі Згромадження Сестер Пресвятої Родини с. Гошів Долинського району відбулися заходи в рамках проекту «V Зимова Студреспубліка» на тему «Які кроки необхідно передбачити, щоб вийти з кризи та стати лідерами в передових трендах майбутнього».

Присутніх привітали начальник головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації Зінаїда Болюк, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка» Павло Вікнянський, начальник інформаційно-аналітичного відділу апарату Долинської районної державної адміністрації Роман Креховецький, гості та учасники проекту.

Окрім участі у «V Зимовій Студреспубліці» учасники отримали додаткові можливості: випускники ВУЗів 2011-2013 років із знанням англійської мови не нижче середнього рівня (intermediate) дізнались про програму стажування в компанії SUNInBevі взяли в ній участь із подальшим працевлаштуванням; учасники проекту отримали можливість на конкурсній основі взяти участь у програмі «Молодь змінює Україну. Трансформація суспільного ладу. Досвід вивчення ефективних країн»та відвідали одну з ефективних країн Європи для аналізу її досвіду та розробки рекомендацій для України.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ