Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 9 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 9 пожеж

26.02.13 08:44 0 1063
23 лютого у Чернівцях по вул. Шухевича виникла пожежа в складському приміщенні магазину. За лічені хвилини на місце події прибули 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Полум’ям знищено покриття та перекриття споруди. Вогнеборці врятували від знищення будівлю.

Того ж дня у селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. На ліквідацію пожежі виїжджали вогнеборці міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Банилів-Підгірний, Давидівка та Чудей. Першочерговим завданням рятувальників було запобігання подальшого поширення полум’я, адже існував ризик перекидання вогню на поруч розташовану літню кухню. Оперативні дії рятувальників дозволили врятувати від знищення господарську будівлю та поруч розташовану літню кухню.

23 лютого горіла господарська будівля у смт. Кострижівка Заставнівського району. За місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна та місцеву пожежну команду смт. Кострижівка. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я. Вогнем знищенні дерев’яні конструкції будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати господарську будівлю.

Всього минулими вихідними у Чернівецькій області виникло 9 пожеж, на яких вогнеборці врятували 11 будівель. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ