Буковина: Правоохоронці вилучили близько сотні гральних автоматів

Буковина: Правоохоронці вилучили близько сотні гральних автоматів

26.02.13 13:59 0 1212
Працівники УМВС постійно вживають заходи, спрямовані на недопущення незаконної діяльності гральних закладів на території Чернівецької області.

Лише з початку цього року міліціонери Буковини викрили 10 фактів зайняття гральним бізнесом, за якими вилучено 88 гральних автоматів та 48 комп’ютерних системних блоків.

Зокрема, у місті Новоселиця працівники УДСБЕЗ спільно з співробітниками райвідділу виявили факт надання послуг доступу до участі в азартних іграх на 24 гральних автоматах в приміщенні Інтернет-кафе.

У Глибоцькому районі в одному з приміщень райцентру було виявлено 12 гральних автоматів, у Сторожинці - 10.

У Чернівцях, в ході документування декількох фактів, вилучено біля 40 гральних автоматів.

Також міліцією задокументовані факти надання послуг грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки.

Наприклад, у місті Заставна було виявлено та вилучено 13 комп’ютерних системних блоків, які використовувались для доступу до участі в азартні ігри на гроші. У місті Чернівці – в загальному вилучено більше 30 системних блоків.

Вилучене гральне обладнання направлено на експертизу.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження передбаченні статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу (від 10 до 40 тис. н.м.д.г.) з конфіскацією грального обладнання.

Незважаючи на деякі труднощі виявлення та фіксації фактів надання послуг у сфері грального бізнесу, а саме, закритий режим роботи закладів, небажання відвідувачів сприяти роботі правоохоронців у документуванні, оформлення підприємницької діяльності на «підставних» осіб, міліціонерам, все ж таки, вдається припиняти діяльність підпільних гральних закладів.

Яскравим прикладом такого реагування було нещодавнє документування надання послуг у сфері грального бізнесу в закладі на вулиці Червоноармійській міста Чернівці. В ході проведення необхідних заходів правоохоронці вилучили 7 гральних автоматів. Діяльність зазначеного закладу припинено.

Управління МВС області попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу та звертається з проханням до всіх мешканців краю: повідомляти до найближчого територіального підрозділу міліції або за телефоном «102» про місця розташування гральних закладів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині обрали ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ