В Луцьку комісія підтримала проект рішення щодо складання повноважень депутата міської ради Святослава Боруцького

В Луцьку комісія підтримала проект рішення щодо складання повноважень депутата міської ради Святослава Боруцького

27.02.13 09:45 0 1198
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, на якому депутати Андрій Осіпов, Богдан Шиба, Олександр Магеровський підтримали проект рішення щодо складання повноважень депутата міської ради Святослава Боруцького, у зв’язку з обранням його депутатом обласної ради.

Члени комісії розглянули питання про затвердження правил надання дозволу на тимчасову експлуатацію металевих гаражів у дворах багатоповерхових будинків на території міста Луцька. Заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас познайомив з проектом рішення, яке допоможе впорядкувати встановлення металевих гаражів на прибудинкових територіях. Він повідомив, що до проекту увійшли напрацювання робочої групи та пропозиції управлінь і департаментів міської ради.

Депутати підтримали проект рішення, підготовлений постійною комісією міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту про забезпечення реалізації прав і свобод передбачених ст. 39 Конституції України. Члени комісії вважають оптимальним строком інформування про проведення мирного зібрання – 18 годин.

Про розгляд подання прокуратури міста Луцька про усунення порушень вимог Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров?я» доповідав начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель. Він повідомив, що є певні нормативи, які забезпечені державними коштами, на надання медичних послуг 213 громадян, які офіційно зареєстровані у місті Луцьку. Проте медичним закладам міста доводиться додатково обслуговувати приблизно 40 тисяч осіб, які не зареєстровані, тож вони не можуть отримувати пільгові рецепти вакцини тощо, це спричиняє певний дисбаланс. Комісія підтримала проект рішення, який допоможе певною мірою врегулювати ситуацію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ