В Луцьку зустрічі міського голови та дільничних інспекторів стануть традиційними

В Луцьку зустрічі міського голови та дільничних інспекторів стануть традиційними

27.02.13 13:50 0 1199
Відбулася нарада при міському голові за участю керівництва та дільничних інспекторів міського відділу УМВС України у Волинській області, а також представників житлово-комунальних підприємств. У її роботі взяли участь заступник міського голови Лариса Соколовська, директори департаментів ЖКГ Іван Кубіцький, соціальної політики Лариса Боярин, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, начальник відділу муніципальної дружини міста Валентин Шпак.

Міський голова Микола Романюк у вступному слові акцентував, що такі зустрічі стануть традиційними, адже міліція і влада служать громаді, тож від їх злагодженої роботи залежить комфорт проживання лучан.

У місті на профілактичному обліку перебувають 1742 особи, роботу з ними забезпечують 54 дільничні інспектори. 8 осіб взято на адміністративний облік. Протягом року було зареєстровано 700 осіб, які вчинили насильство у сім’ї. Негативним є той факт, що лише за два місяці цього року скоєно 45 злочинів у нічних клубах. Це здебільшого грабежі, крадіжки, тілесні ушкодження.

Обговорили, як спільними зусиллями налагодити роботу з профілактики правопорушень у місті. Міський голова дав відповідні доручення, які допоможуть злагоджено працювати в цьому напрямку. Зокрема, дільничні інспектори проведуть зустрічі і круглі столи з соціальними працівниками, які обслуговують літніх людей у терцентрі, працівниками житлово-комунальних підприємств та спеціалістами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вони мають спільно провести роз’яснювальну роботу щодо шахраїв, які можуть зазіхати на майно, інші матеріальні цінності особливо літніх людей.

Міський голова запевнив, що допоможе у вирішенні питань матеріально-технічного забезпечення дільничних пунктів міліції. На розгляд виконавчого комітету міської ради буде винесено питання безоплатного проїзду дільничних інспекторів у міському транспорті.

На завершення зустрічі Микола Романюк подякував дільничним інспекторам за відповідальне ставлення до своїх обов’язків. Показник цього - відсутність скарг від жителів міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині вперше за ...
Наступна новина: На Хмельниччині роздавали ...

КОМЕНТАРІ