Луцьк: «Спортивна зима»

Луцьк: «Спортивна зима»

27.02.13 14:25 0 1338
Зимовий період виявився особливо напруженим для міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В рамках акції «Спортивна зима» було проведено різноманітні заходи. Зусиллями працівників центру та дітей клубів за місцем проживання розчищено і підготовлено чотири ковзанки на природних водоймах, а саме: в районі Теремнівських та Кічкарівських ставків, на заплаві річки Сапалаївка ( в районі вул. Ветеранів) та на ставку в районі вул. Прогресу. Спільно з житлово-комунальним підприємством № 11 та територіальним управлінням МНС України у Волинській області міський центр підготував та залив ковзанку на спортивному майданчику на вул. Конякіна, 37. На усіх цих козанках були проведені хокейні турніри, катання на ковзанах та зимові розваги. В різних районах міста (парк імені 900-річчя Луцька, стадіон СНУ ім Лесі Українки та район ДПЗ) були організовані катання на санчатах та товариські зустрічі з міні-футболу на снігу.

10-11 січня проведено турнір з хокею «Золота шайба», а 8 лютого, за підтримки адміністрації льодової ковзанки «Снігова королева», для 60 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей міським центром організовано катання на ковзанах.

І на завершення акції «Спортивна зима», 20 лютого на базі «Луцького НВК «Гімназія № 14» проведено змагання з лижних гонок.

Загалом, у вищезазначених заходах взяло понад 1000 дітей.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині потрібно ...
Наступна новина: На Львівщині принцип ...

КОМЕНТАРІ