В Луцьку депутати працюють у комісіях

В Луцьку депутати працюють у комісіях

27.02.13 15:35 0 1124
Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. У ній взяли участь: Олег Чернецький, Олександр Пиза, Сергій Григоренко та Іван Корчук.

На початку засідання депутати внесли зміни у порядок денний щодо черговості розгляду питань. Опісля заслухали звернення директора КП «Луцький зоопарк» Людмили Денисенко щодо витрат необхідних для закупівлі нових вольєрів у зоокуточок Луцька. Зокрема, вона поінформувала, що після снігопадів, які пройшли цієї зими у нашому місті, чотири вольєри стали непридатними в експлуатації. «Їх вже неможливо полагодити. Тваринам незручно у них перебувати, також ці вольєри небезпечні для відвідувачів», - наголосила Людмила Денисенко.

Вона запропонувала депутатам кошторис витрат для закупівлі нових вольєрів, згідно з яким вартість робіт складає 80 тис. грн. Також директор зоопарку зазначила, що розглядала два варіанти щодо видів таких вольєрів. А саме – з дерев’яним або залізним каркасом. У відповідь на це, голова комісії Олег Чернецький запропонував розробити ще один кошторис (на вартість вольєрів із дерв’яним каркасом) та подати його на чергове засідання комісії. Депутати одноголосно проголосували «за» фінансування у 80 тис. грн на спорудження нових вольєрів та підтримали пропозицію Олега Чернецького.

Потім перейшли до розгляду питання про недоїмку до міського бюджету, з приводу якого інформував головний держаний податковий ревізор-інспектор відділу погашення податкового боргу ОДПІ у м. Луцьку Станіслав Міцкевич. Опісля обговорення депутати вирішили звернутися із офіційним листом до ОДПІ у м. Луцьку із проханням надати перелік боржників, які заборгували у сплаті податку до міського бюджету більше 1 тис. грн. З цими ж матеріалами вони звернуться за роз’ясненням до прокуратури.

Також члени комісії взяли до відома інформацію про активні підприємства міста, які мають борги з виплати заробітної плати у 2013 році, про що доповідала начальник управління економіки Любов Ковпак.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порушників шкільної ...
Наступна новина: На Львівщині у Червонограді ...

КОМЕНТАРІ