Луцькі рятувальники залучають учнівську молодь до пропаганди правил безпеки

Луцькі рятувальники залучають учнівську молодь до пропаганди правил безпеки

27.02.13 16:45 0 1124
25 лютого працівники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з Волинським добровільним пожежним товариством провели зустрічі з учнівським активом Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука та обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Ліцеїсти та гімназисти цих загальноосвітніх навчальних закладів є активними учасниками Всеукраїнського Фестивалю юних пожежників, неодноразово були його призерами та переможцями, брали участь у міжнародних змаганнях з безпеки життєдіяльності.

Рятувальники та члени Добровільного товариства розповіли про нові методи пропаганди правил безпеки життєдіяльності, продемонстрували навчальні відеофільми і сподіваються, що ця учнівська молодь своїм прикладом заохотить однолітків бути свідомими громадянами і поважно ставитись до правил особистої безпеки, а також згуртує навколо себе однодумців для участі в історичному дослідженні минулого пожежної служби Волині. Ця діяльність відбуватиметься спільно з учнями Брестської області Республіки Білорусь, а також Люблінського та Подляського воєводств Респубілки Польща в рамках проекту "Молодь прикордоння: разом за безпеку".

Найсміливіші з учнів відразу під час відкритих уроків змогли перевірити свої знання з правил безпеки життєдіяльності – захопливу і цікаву вікторину для них провів член спілки театральних діячів, автор дитячих книг Богдан Новарчук.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коли буде закінчено ...
Наступна новина: Валентин Хоптян: Земля має ...

КОМЕНТАРІ